Over ons

Na jaren kampeer plezier in een tent is het ‘campervirus’ bij ons toegeslagen nadat we met een huurcamper op pad zijn geweest. We genoten van een eigen permanent ingericht huis op wielen waarmee we konden gaan en staan waar en wanneer we maar wilden. Vonden we de plek of camping niet leuk of waren we uitgekeken dan draaiden we de luifel in om vervolgens nieuwe plekjes te gaan ontdekken. Zo hebben we inmiddels al jaren met een camper weekenden en vakanties gevierd en nog steeds gaan we met heel veel plezier op pad.

Inmiddels hebben we van onze hobby ons werk gemaakt en zijn we alweer een aantal jaren actief in de camper branche. De kracht van ons bedrijf bestaat uit het leveren van campers van gerenommeerde merken, zowel nieuwe als jong gebruikte met een lage kilometerstand en veelal voorzien van praktische en comfortabele opties en accessoires. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, geen nonsens maar leveren wat je met elkaar afspreekt op een professionele wijze staat hierbij centraal.
We staan ingeschreven bij de kamer van koophandel en we zijn RDW erkend.

Diensten
Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte campers, het leveren en/of monteren van accessoires en bemiddeling bij de verkoop van uw eigen camper.

We zien u graag op ons bedrijf.